fbpx

StreetBall Pro Flex

Streetball Pro Flex er en udendørs basketballstander til nedstøbning i indkørsler og i haver. Standeren kan højdejusteres mellem 260 og op til 305 cm så både børn og voksne i hjemmet kan få glæde af spillet. Standeren er 140 x 140 mm stålprofil kan fås i galvaniseret udgave eller kan pulverlakeres i de fleste farver. Basketballpladen er officiel størrelse på 180 x 105 cm, 10 mm tyk og har en forstærket aluminiumsrammer omkring. Basketballkurven er breakaway så rebounds på skud føles naturlig. Dunks på lav kurv af brugere der normalt spiller på høj kurv bør undgås. 

Dimensioner: 
Bredde 185cm
Højde: 395cm
Dybde: 190cm

Materiale:
Skum
Plast
Metal
Polycarbonat
Pulverlakeret stål

Leveres:
Usamlet

Fundament: 
Nedstøbning

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Vedligeholdelse

Galvaniseret stål: Vedligeholdelsesfri. Skulle der opstå skader på galvaniseringen, bør en galvanisk beskyttelse af jern påføres, så rust ikke opstår og på sigt spreder sig. Brug eksempelvis zinkspray som skaber en effektiv beskyttelse af metalliske overflader. 

Pulverlakeret stål: Vedligeholdelsesfri. Skulle der opstå ridser i lakken, bør du reparere området med ny lakering, så rust ikke opstår og på sigt breder sig.

Hejsefunktionen bør smøres med kobberfedt eller lignende minimum to gange årligt Streetball Pro Flex bør hæves til udgangspunktet 305cm efter brug i lav højde

SBC_Logo_S_B_300dpi

© 2024 All rights Reserved

Streetball Consulting ApS
CVR: 41664746

Elleparken 6
2950 Vedbæk